Kaukolämpö

Tervetuloa kaukolämmön sivulle

Toimitamme asiakkaillemme kaukolämpöverkoston kautta lämmitysenergiaa. Toiminta-alueemme on Kuhmon keskustaajama.

Toimittamamme lämmitysenergia on peräisin Kuhmon Lämpö Oy:n lämpövoimalaitoksesta jossa se tuotetaan noin 98 prosenttisesti uusiutuvaa bioenergiaa käyttäen. Bioenergia on peräisin voimalaitoksen läheisyydessä toimivan Kuhmo Oy:n sahaustoiminnan sivutuotteena syntyvästä purusta ja kuoresta.

Kaukolämpömittarin lukemailmoitus!

Kaukolämpömittarin lukemailmoitus tätä painikkeesta!

Häiriötiedote

Asukkaat voivat tilata ilman rekisteröitymistä oman kiinteistön tai taloyhtiön lämmönjakelua koskevat häiriötiedotteet lämmöntoimituksen häiriöistä tai suunnitelluista toimituskatkoista. Tiedotteet voi tilata tulemaan matkapuhelimeen ja/tai sähköpostiin. Palvelu on maksuton. Palvelutiedotteen tilauksen voi peruuttaa sähköisessä asiointipalvelussa.

Mittarilukema

Kaukolämpömittarilukeman voi ilmoittaa sähköisessä palvelussamme luotettavasti myös ilman erillistä kirjautumista tai rekisteröitymistä. Palveluun tunnistaudutaan mittarinumeron ja kulutuspisteen tunnuksen perusteella, jotka löytyvät laskulta tai kerran vuodessa lähetetystä mittarinluentalomakkeesta.

Omistajanvaihto

Kiinteistön omistajan vaihtuessa on lämpölaskutukseen ilmoitettava uuden omistajan tiedot ja kaukolämpömittarilukema päivältä, josta alkaen lämpölaskutus siirretään uudelle omistajalle.

Oneline -palvelu

Online -palvelussa Kuhmon VesiEnergia Oy:n sopimussuhteessa oleva palveluun rekisteröitynyt asiakas voi antaa kaukolämpömittarilukemansa ja seurata omaa lämmönkulutustaan. Palvelussa voi myös tarkastaa ja muuttaa omia yhteystietoja sekä selailla aikaisempia laskuja.

Häiriötilannekartta

Häiriötilannekartassa näkyvät alueet, joille on tulossa lämmönjakeluun katkoja.

Hinnasto

Hinnastot löytyvät tietopankki sivustolta

Uudet kaukolämpöliittymät

Uuden kiinteistön mahdollisuudesta liittyä kaukolämpöverkostoon on neuvoteltava yhtiön kanssa hyvissä ajoin ennen rakennushankkeen käynnistymistä.

Mittariporttaali

Etäluettavien mittareiden asiakasporttaali, jonka kautta voi seurata kiinteistön kaukolämmönkulutusta ja asettaa mahdollisia kaukolämpömittarin lähettämiä hälytyksiä varten sähköpostiosoitteen.
Asiakasporttaali kytkeytyy automaattisesti päälle noin kahden viikon kuluttua mittarin asennuksesta.

Pienet päivittäiset teot ja kauaskantoiset ratkaisut.
” Energiatehokkuus on fiksua säästöä “

Motiva – koti ja asuminen

Kuhmon kaupunki

Energianeuvonta